Inred med en bäddsoffa

Att ha en bäddsoffa i sitt hem är ett mycket smart sätt att ha en extra sängplats som man smidigt kan plocka fram vid behov. Om du bor i en liten lägenhet så kan du strunta i att inreda med en säng och istället välja en ordentlig bäddsoffa som din huvudsakliga sovplats. Att på natten kunna förvandla ditt vardagsrum till ett sovrum med en bäddsoffa ger dig möjligheten att inte behöva bo på ett lika stort utrymme.

För dig som är student och kanske bor i studentkorridor eller i en väldigt liten lägenhet så kan en bäddsoffa vara perfekt. Du behöver då inte tänka på den plats som en säng kan behöva, samtidigt som du inte heller behöver lägga pengar på en extra möbel.

Även i ett tonårsrum kan en bäddsoffa passa in väldigt bra. På dagen kan då din tonåring ha möjlighet att umgås med vänner i sitt rum och till exempel spela tv-spel eller liknande, utan att behöva sitta i dennes säng. På kvällen viks sedan soffan ut och soffan är redo att sova i.

För att göra din bäddsoffa lite mer personlig kan du smycka den med vackra kuddar och filtar som passar in i din övriga inredning. På vissa bäddsoffor kan man även välja att byta klädseln och på så sätt få en helt ny soffa. Hittar du inget överdrag i en färg som du vill ha så kan du alltid själv pröva dig på att färga soffans tyg. Detta kan man göra på en mängd olika sätt och bäst är då att tala med någon som jobbar i en hobbybutik.